Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові активісти розпочали відновлення раритетного трамваю

З раритетного трамвайного вагону "Gotha T59E" демонтували зварювальне обладнання, яке знаходилося у салоні вагона. Відтак, активісти планують приступити до його капітально-відновлювального ремонту.

Із 1 липня 2015 року до відновлення трамваю візьмуться, окрім майстрів ЛЕТ (які будуть займатися ремонтом електрообладнання вагона та його механічної частитини), активісти ГО Львів'яни за електротранспорт, які будуть виконувати роботи із відновлення салону цього трамвайного вагона до вигляду, близького до автентичного (багато деталей, нажаль, назавжди втрачено, а оскільки таких вагонів залишилося 3 у цілому світі, їх уже ніколи не отримаєш...).

Оскільки фінансової підтримки зі сторони міста катастрофічно бракує, ГО "Львів'яни за електротранспорт" змушена знову звертатися до усіх небайдужих до відновлення історичного трамвайчика людей за матеріальною та іншою допомогою. Тільки спільними зусиллями ЛКП "Львівелектротранс", ГО "Львів'яни за електротранспорт" та усіх небайдужих до збереження раритетних трамваїв людей можливо провести відновлення трамвая до відповідного стану. Навіть невеликі внески стануть у пригоді активістам, які будуть вкладати у відновлення вагону свої час і роботу.

З питань допомоги щодо відновлення раритетного трамвая звертатись до Антон Лягушкін через "Фейсбук".

На фото - первісний стан трамвая до початку відновлення, у процесі відновлення і сучасний його стан (зовнішній вигляд/салон).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ