Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові найбільше заробляють працівники трубопровідного та авіаційного транспорту

Найбільш оплачуваними у Львові є робота працівників трубопровідного і авіаційного транспорту та фінансових установ. Значно нижчою є заробітна плата у працівників готелів та ресторанів, охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, будівництва, підприємств роздрібної торгівлі. Про це повідомило Головне управління статистики у Львівській області.

 

Загалом у вересні в усіх галузях економіки м. Львова середній розмір заробітної плати перевищував прожитковий мінімум (669 грн.), встановлений для працездатних осіб, і коливався від 753 грн. до 6066 грн. Середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника у м.Львові, без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та у фізичних осіб-підприємців, у вересні 2009 року становила 1868 грн., що на 1,4% більше, ніж у серпні та на 7,3% більше, ніж загалом у Львівській області.

 

 Вцілому від січня до травня 2009 року спостерігалося певне  зростання середньомісячної заробітної плати у місті Львові в середньому на 70 гривень щомісяця. Найвищий показник середньомісячної заробітної плати в місті був у липні і складав 1934 грн. Натомість вже у серпні цей показник становив 1843 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ