Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові пройде міжнародний турнір з ММА

Восени у Львові відбудеться безпрецедентна для України спортивна подія - міжнародний турнір єдиноборств під назвою «RFP/MMA Bushido - West Fight 25». 8 жовтня у турнірі візьмуть участь відомі українські бійці ММА, а також спортсмени з Ізраїля, Румунії, Азербайджану, Білорусі та Молдови.
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо

Про це сьогодні, 26 липня, під час прес-конференції повідомили організатори турніру - Всеукраїнська відкрита ліга ММА Real Fight Promotion (RFP), Міжнародна федерація Bushido (IBF), а також Управління молоді та спорту ЛМР, передає кореспондент Гал-інфо.

За словами президента організації Real Fight Promotion Віталія Вовка, в межах турніру відбудеться декілька титульних поєдинків, а саме поєдинок у ваговій категорії 61 кг за титул чемпіона RFP, а також поєдинок за версією Bushido. Таким чином, серед учасників змагань розіграють пояси обох організаторів.

Всього у спортивному заході візьме участь 20 спортсменів з різних країн Європи та світу, хоча, за словами організаторів, заявок на участь було більше сотні. Турнір поділятиметься на декілька частин – відбудуться і попередні, і основні поєдинки. Основним поєдинком турніру Віталій Вовк назвав бій за титул чемпіона Європи за версією Bushido, що відбудеться між відомим українським спортсменом Тарасом Грицьківом (м. Коломия) та бійцем з Кіпру.

Як розповів президент міжнародної федерації Bushido (IBF), провідний промоутер К-1 і ММА у Європі Донатас Сімонайтіс (Литва), за турнірами Bushido слідкують поціновувачі єдиноборств із понад 120 країни світу. Приймати один з таких турнірів – велика честь для Львова та України загалом, однак міжнародна федерація Bushido обрала саме нашу країну, оскільки тут є чимало сильних спортсменів, запевнив Донатас Сімонайтіс.

Довідка

Спортивна організація Real Fight Promotion розпочала свою діяльність у 2007 році.  Так, вже понад 10 років RFP проводить професійні турніри з ММА по всій території України, розігруючи чемпіонські пояси. З 2017 року Ліга RFP є партнером Міжнародної федерації Bushido (IBF).

Станом на липень 2017 року, Real Fight Promotion стала організатором 56-х професійних турнірів з ММА, провівши загалом 486 боїв. Турніри під егідою RFP пройшли в таких містах України, як Львів, Тернопіль, Коломия, Івано-Франківськ, Донецьк, Дубно, Ужгород, Солотвино, Тячів, Суми, Київ, Харків, Одеса, Рівне. Окрім цього, RFP була співорганізатором 5-ти професійних турнірів: 3-ох у Польщі та 2-ох у Словаччині. У турнірах брали участь бійці з України, Польщі, Словаччини, Молдови, Румунії, Білорусі, Росії, Ізраїля, Азербайджану та Камеруна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ