Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять ТзОВ для впровадження у дію єдиного електронного квитка

Сьогодні, 4 листопада, під час засідання виконкому Львівської міської ради члени виконкому прийняли рішення про підготовку проекту ухвали міської ради про створення товариства з обмеженою відповідальністю для впровадження та забезпечення функціонування системи справляння плати за проїзд з використанням єдиного електронного квитка. Про це повідомив журналіст Гал-інфо з місця події.

Як зазначено у інформаційній довідці, за результатами заявки департаменту економічної політики був підготовлений Висновок департаменту економічної політики за результатами розгляду Заявки на створення за участю Львівської міської ради товариства з обмеженою відповідальністю для впровадження та забезпечення функціонування системи справляння плати за проїзд з використанням електронного квитка..

Відповідно проектом ухвали запропоновано створити товариства з обмеженою відповідальністю для впровадження та забезпечення функціонування системи справляння плати за проїзд з використанням єдиного електронного квитка.

З початку вересня 2011 року у місті почали реалізовувати нову транспортну стратегію міста. Запущені радіальні автобуси, у місті використовують трансферний квиток. Зроблений наступний крок для підвищення якості послуг у громадському транспорті – створення спільного з інвестором підприємства для впровадження проекту.

Нагадаймо, 14 жовтня Львівська міська рада визначила найбільш економічно вигідну пропозицію серед учасників конкурсу щодо створення спільного підприємства для впровадження у Львові системи електронного квитка. Переможцем конкурсу визначено компанію «Ригас Карте».

Сьогодні, 4 листопада, було прийнято рішення про створення спільного державно-приватного підприємство за участю Львівської міської ради та ТзОВ «Ригас Карте», яке буде впроваджувати та забезпечить функціонування системи справляння плати за проїзд з використанням єдиного електронного квитка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ