Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мікрорайоні Білогорща відновлюють вуличне освітлення

У житловому масиві Білогорща ремонтують зовнішнє освітлення. Уже на 50% роботи виконано, кажуть у ЛКП «Львівсвітлі». Загалом у житловому масиві буде встановлено близько 100 нових енергоощадних ліхтарів та прокладено майже 5 км ліній електропередач. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми вже встановили 59 ліхтарів по цьому об‘єкту на Білогорщі, проклали 2 км ліній. Для місцевих мешканців потреба освітлення була колосальна, оскільки тут проживають і діти, які ходять до школи, і старші люди, які повертаються пізно додому. Тут взагалі не було вуличного освітлення. Після закінчення робіт можна вважати, що Білогорща буде повністю освітлена», – розповів виконавець робіт ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.

Мешканці житлового масиву неодноразово звертались до керівництва міста з проханням освітлити вулиці. Проте для ремонту потрібно чималі кошти та відповідний проект для виконання робіт, тому раніше проводили лише поточні ремонти.

«У цьому мікрорайоні проживають близько 2 тис мешканців. Вуличного освітлення тут не було взагалі. Міський голова доручив першочергово зробити тут освітлення. Крім того, тут також відремонтовано центральну вулицю», – додав заступник голови Залізничної районної адміністрації Констянтин Лазурко.

Загалом на реконструкцію зовнішнього освітлення на вул. Широкій, Роксоляни та мікрорайон Білогорща у бюджеті міста передбачено понад півмільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ