Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі столиці сталось вбивство

ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
1/4
У центрі Києва вчора, 20 червня, між двома чоловіками виникла бійка, в результаті якої один з них отримав смертельні травми. Підозрюваного затримали, розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у м. Києві.

Під час охорони громадського порядку до поліцейських звернулася сімейна пара перехожих, які розповіли, що на вулиці Хрещатик відбувається бійка між двома чоловіками.

Як з'ясували правоохоронці, після спільного розпивання спиртних напоїв між двома чоловіками, котрі нагадують осіб без постійного місця проживання, виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із чоловіків отримав тілесні ушкодження, зокрема в голову, від яких помер на місці.                                                  

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення правопорушення йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ