Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ухвала Львівської міської ради про оренду комунального майна містить моменти, де може виникнути корупція, – Леонід Тарасенко

Ухвала Львівської міської ради про оренду комунального майна містить моменти, де може виникнути корупція, – про це під час громадського обговорення цієї ухвали міської ради заявив адвокат Центру громадської адвокатури Леонід Тарасенко.
За словами Тарасенка, в ухвалі сказано, що мешканці можуть брати в оренду приміщення для господарських потреб, однак не роз’яснено, які мешканці, які саме приміщення мають вони брати в оренду і що це за господарські потреби. Також в ухвалі чітко не сказано, що таке комерційний і некомерційний конкурси з оренди об’єктів комунального майна, а також не зазначено, які саме об’єкти можуть виноситися на обидва ці конкурси.
Центр «Наше право» підготував проект ухвали з відповідними змінами, який був винесений на сьогоднішні громадські обговорення. Вони також підготували проект розпорядження міського голови про створення публічного реєстру комунального майна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ