Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ДТП на Київщині загинув львівський репер

У вівторок, 22 лютого, в ДТП загинув відомий львівський репер, учасник гуртів Чорно-Білі та Wax Words Андрій "Insane" Левчук. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у спільноті Варта1 на Фейсбук.

Прощання з Андрієм (парастас) відбудеться сьогодні, 23 лютого, о 20:00 у церкві Св. Анни на Голосках (Топольна). Похорон в п'ятницю, 24 лютого, на кладовищі поряд з 81 школою.

Подробиці ДТП повідомило видання «Макарів діловий»: «21.02.2017 року о 19 годині 54 хвилини на пункт зв’язку 32-ДПРЧ смт Макарів, від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп, в районі с.Копилів (зупинка «Заводська»), Макарівського району (Київська область).

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце виклику було встановлено, що в ДТП потрапив легковий автомобіль DAEWOO Lanos, який заїхав під вантажний автомобіль SCANIA, що був припаркований на цій же смузі дорожнього руху. В результаті ДТП водій автомобіля DAEWOO Lanos, гр.Л., 1987 року народження загинув.

Особовим складом 32-ДПРЧ смт Макарів за допомогою спеціального гідравлічного інструменту проведено деблокацію загиблого».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ