Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні почала виходити газета російського уряду

Сьогодні вийшов перший номер "Российской газеты в Украине".

Як повідомляє "Российская газета", він підготовлений до друку спільними зусиллями київської і московської редакцій і на початковому етапі буде виходити в режимі тижневика.

Стартовий тираж – 3000 екземплярів. Видання розповсюджуватиметься в Донецьку, Києві, Харкові, Луганську.

Шеф-редактором української версії газети призначений журналіст Степан Романюк. Він починав газетярем у західній області України - Чернівецькій.

У 1984 році Романюк прийшов у "Комсомольську правду", спочатку власним кореспондентом в Киргизії, потім у Львові та Києві. У 90-ті створив українську редакцію і був першим головним редактором "Комсомольської правди в Україні".

Раніше гендиректор "Российской газеты" Євген Абов в інтерв’ю виданню "Кримское Эхо" повідомив, що газета випускатиметься форматом А3 на 24 полосах.

"Базовий контент буде братися з російського тижневика "Неделя", співвідношення російської та української тематики... думаю, що це буде щось на стику. У будь-якому випадку, газета в першу чергу буде орієнтована на тих, хто цікавиться ситуацією в Росії і російсько-українськими перспективами і тому власне російська тема буде домінуючою. Але обов'язково там будуть матеріали, які відображатимуть спільні теми", - повідомив Абов.

"Российская газета" є офіційним виданням уряду РФ.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ