Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Весілля «під ключ» на «Арені Львів» - конкурс

29 листопада в найбільшому ресторані міста на «Арені Львів» пройде шоу-рум для усіх, хто планує своє одруження у 2015 році, «СИЛЬНО стильна наречена 2015». Організатори заходу - компанія «Wedding JAM» спільно з івент-агенцією «Persona Grata» та «Арена Львів» презентують новий формат спілкування наречених з представниками весільного бізнесу. Повідомила провідний фахівець з маркетингу ДП "Арена Львів" Тетяна Гембач-Копчик.

Відвідавши шоу-рум, майбутні наречені дізнаються про весільні тенденції наступного сезону і знайдуть тих, хто зможе зробити їхнє свято ідеальним, а також матимуть можливість отримати ексклюзивні знижки на послуги від понад 50 партнерів заходу. Молодятам, які прийдуть на виставку, також проведуть екскурсію стадіоном та покажуть зали «Арени Львів», призначенні для святкування весільних урочистостей.

Учасниками шоу-руму, що пройде у форматі закритої вечірки, стануть кращі представники весільного індустрії Львова та пари, які планують одружитися у 2015 році. Майбутні молодята зможуть придбати запрошення на подію безпосередньо у день заходу на вході в «Арену Львів», заповнивши анкету в організаторів.

Кульмінацією шоу-руму «СИЛЬНО стильна наречена 2015» стане розіграш головного призу акції «Весілля моєї мрії»: забезпечення весілля «під ключ» на «Арені Львів». Захід розпочнеться о 15.00 за адресою вул. Стрийська, 199. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ