Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від кур'єрів до фрілансерів: як знайти підробіток у Львові за 5 хвилин

Далеко не всі містяни мають роботу, яка повністю б забезпечувала їх потреби. Зарплатні зазвичай не вистачає, тож доводиться економити, і часто навіть відмовляти собі та сім’ї у найпотрібнішому.

Який вихід з цієї ситуації? Їх багато, але один з найбільш ефективних – додаткова робота. Час «лохотронів» минає – зараз для пошуку вакансій існують перевірені сервіси. Наприклад, безпечний та різноманітний підробіток у Львові доступний на Kabanchik.ua – всеукраїнському проекті, що об’єднує 50 тисяч замовників-роботодавців.

Пошук підробітку за новими правилами

Головна перевага сервісу – він економить час на пошуки підробітку та не допускає до цього процесу роботодавців-шахраїв. Так як проект зв’язаний з ринком послуг, додаткова робота теж направлена на виконання різноманітних робіт у цій сфері. Сайт охоплює майже тисячу категорій: від кур’єрської доставки до консультацій у сфері бізнесу.

Роботодавці тут оформлюють конкретні завдання: з чітко визначеними умовами, датою виконання, ціною. Витрачати час на перегляд всіх пропозицій не варто: інформація про кожне нове завдання надходить зареєстрованим виконавцям автоматично. Тож на пошук підробітку загалом витрачається до декількох хвилин на день – цього достатньо, що б проглянути завдання та подати заявку. Це зручно робити через спеціалізований мобільний додаток, що діє всюди, де є інтернет-підключення.

Найпопулярніші напрямки для підробітку

Багато категорій послуг користуються попитом серед львівських замовників, але є безперечні лідери. Наприклад, няня – на Kabanchik.ua, спеціаліста з догляду за дитиною шукають часто. Серед інших популярних категорій:

  • домашній майстер (сантехнік, електрик, слюсар, столяр та інші);
  • клінінгові послуги;
  • ремонт квартир;
  • ремонт техніки;
  • роздача рекламних листівок;        
  • кур’єрська доставка;
  • фріланс.

Також містянам часто потрібен фотограф - Kabanchik.ua дає змогу знайти недорогого і досвідченого спеціаліста, тож цей напрямок теж перспективний.

Що потрібно для початку?

Пошук підробітку онлайн - це не чергова модна тенденція, а реальна перспектива ринку. Все більше замовників знаходять спеціалістів у Мережі, бо це швидко, зручно і досить надійно. Тому варто поспішити зайняти нішу на цьому ринку. Для початку достатньо зареєструватися на сервісі та пройти перевірку даних. Далі все залежить від старанності та цілеспрямованості виконавця.

Інформація подана на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ