Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вночі 7 квітня патрульні Львова зупинили 5 п'яних водіїв

Сьогодні, 7 квітня, вночі патрульні зупинили 5 водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Один із випадків стався близько 03:00  під час патрулювання на проспекті Червоної Калини. Екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль ІЖ - 412, який рухався з вимкненими фарами ближнього світла.

Патрульні зупинили автомобіль та попросили водія пред’явити документи. Під час спілкування, інспектори помітили в чоловіка очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій заперечив це та почав нервувати. Чоловіка запросили до Сихівського відділу поліції для оформлення матеріалів про вчинене ним адміністративне правопорушення.

60-річному водієві запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, проте він відмовився та почав поводити себе неадекватно. Чоловік ліг на землю та почав кричати на патрульних, згодом вдав що заснув.

Патрульні ще раз запропонували водію пройти тест та він відмовився. Патрульні склали на чоловіка протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ