Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

За фактом отруєння працівників підприємства на Львівщині відкрито кримінальне провадження

За фактом отруєння працівників підприємства "Холгер крістіанс продакшн Україна" у смт. Краківець Яворівського району на Львівщині відкрито кримінальне провадження. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ НП у Львівській області.

До Яворівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до інфекційного відділення   Новояворівської районної лікарні 9 липня госпіталізовано чотири працівники підприємства  із симптомами "гостра кишкова інфекція". Постраждалі – жителі Яворівського району віком 35 – 51 років.

Відповідні служби проводять необхідні обстеження у вогнищі інфекції. Причина отруєння працівників підприємства – встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 КК України (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ