Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львівській політехніці День відкритих дверей

Завтра, 19 листопада, Національний університет Львівська політехніка проводить День відкритих дверей. Про це повідомила прес-служба вишу.

У програмі заходу, яка розпочнеться вже зранку, передбачається зустріч з
керівництвом та професорсько-викладацьким складом Львівської політехніки, інформація про правила прийому на навчання у 2012 році, ознайомлення з навчальними та спеціалізованими лабораторіями кафедр університету, проведення конкурсів та олімпіади Абітурієнт-2012.

«Дні відкритих дверей - то є відверта розмова з дітьми, батьками, вчителями. Це відверта
розмова на ринку освіти, власне, з боку наших відвідувачів - про потреба батьків, дітей. Ми хочемо робимо все для того, аби бути в середовищі молодіжному, бути просвітницьким центром, його вогнищем. На Дні відкритих дверей традиційно є урочиста частина, де представники ВНЗ вітають гостей, дякують за те, зацікавилися Львівською політехнікою. Далі йде розмова, яка продовжується на кафедрі, в інститутах, там, де дитина вибрала ту чи
іншу спеціалізацію. Тепер ми хочемо, щоб дні знайомства з політехнікою були непереривними протягом усього року. Зокрема, наш інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар'єрної орієнтації знайшов підтримку не лише серед громадян, але й в середовищі викладачів, завідувачів кафедр. Це є чудова нагода сказати про себе, але це і є велика відповідальність, тому що молодіжне середовище гостро, проте, дуже справедливо реагує на фальш, лицемірство, лукавство. Тож, ми сміливо даємо відповіді на болючі питання, що турбують молодь», – повідомив директор інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар'єрної орієнтації університету Олександр Захаряш.

Про цьогорічну вступну кампанію та правила прийому на навчання у 2012 році
наголосив проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Федасюк: «Умови вступу цього року мало чим відрізнятимуться від минулих років. Електронний вступ - це вже не на рівні
експерименту, а в реалізації. Перелік дисциплін буде дещо змінений, але не на всі напрямки. Вступна кампанія розпочнеться з 2 липня. Ми працюємо на покращення результатів.

Також проректор з науково-педагогічної роботи доповнив, що День відкритих
дверей розпочнеться з демонстрації фільму про Львівську політехніку.

Потім будуть обговорюватися умови та правила прийому до Львівської політехніки, відбуватиметься знайомство з навчальною базою, кафедрами.

Предметно розкажуть по кожній дисципліні, щоб абітурієнт міг правильно зробити вибір й оцінити свої вміння.

«Ми запрошуємо також не лише 11-класників, а й учнів. Це день знайомства. В нас працює мала технічна академій наук, де учні мають задовольняти свої вміння, навички, до того ж працюють і гуртки, в структурі університету є коледжі. Ми намагаємося задовольнити потреби учнів. Допомогти їм оцінити свої ресурси та можливості. Очікуємо до тисячі осіб гостей», - підкреслив Дмитро Федасюк.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ