Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аваков представив майбутніх керівників нової патрульної служби. Фото. Відео

Сьогодні, у Національній академії внутрішніх справ, глава МВС представив особовому складу майбутнього очільника Департаменту патрульної служби Олега Савчина та керівника патрульної служби Києва Олександра Фацевича. Повідомили в прес-службі МВС України.

- Це дуже почесно бути першими поліцейськими в нашій країні, але це й велика відповідальність. Як в Україні буде проходити реформа та чи повірять в цю реформу люди залежить саме від вас. Вас чекає важка праця. І я вам бажаю успіхів. Слава Україні, - зазначив Арсен Аваков.

- Командирами роти стануть саме ті, кому ви найбільше довіряєте. В подальшому їм буде потрібна ваша підтримка, аби продовжити спільну роботу, - наголосила Перший заступник Міністра Ека Згуладзе.

- Перед вами ще багато випробувань, ми повинні разом зробити так, аби повернути довіру населення до правоохоронних органів. Наша місія - служити людям та захищати їх права. Ми маємо повернути довіру громадян. Разом з вами ми побудуємо нову поліцію, - підкреслив Олег Савчин.

«Я, як майбутній шеф патрульної служби Києва, зроблю все можливе аби допомогти вам, захистити вас. Я буду постійно з вами на вулицях міста. Ваші командири підрозділів, батальйонів та їх заступники також будуть поряд. Ми завжди підтримаємо вас. Спільними зусиллями ми досягнемо успіху», - Олександр Фацевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ