Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Майбутнє України за освіченими громадянами» - депутат Володимир Кожан взяв участь у відкритті Форуму видавців

«Майбутнє України – тільки за освіченими та грамотними громадянами. Я щиро дякую організаторам, авторам та книговидавцям, за кропітку працю, яку вони проробили, аби Свято Киги знову відбулося у нашому місті. Нині Форум видавців у Львові проводиться вже шістнадцятий раз. І я вірю, що ця славна традиція буде продовжена. Зрештою, на цьому сьогодні наголосив і Президент України Віктор Ющенко», - зазначив депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан підчас відкриття форуму книговидавців, на якому був присутній глава держави.

 

Володимир Кожан, також пообіцяв і надалі підтримувати українське книговидання, зокрема львівських письменників. «Звісно, що усім допомогти такої можливості я не маю, але молодим авторам, у котрих є перспектива зайняти гідне місце в українській літературній творчості, письменникам, котрі пропагують ідеї патріотизму і надалі допомагатиму», - наголосив депутат Кожан.

 

До речі, цього року за сприяння Володимира Кожана світ побачило близько десяти книг, частина з яких є представлена і на 16 Форумі видавців у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ