Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові громадські слухання щодо вартості проїзду в маршрутках закінчились бійкою. Фото. Відео

2 квітня у приміщенні Личаківської районної адміністрації Львова відбувались громадські слухання щодо вартості проїзду в міському транспорті. Регламентом було передбачено низку виступів. Зокрема, серед ораторів були представники міської ради та автоперевізників, однак їх ніхто не став слухати. Натомість присутні почали перекрикуватись та сваритись.

Люди від самого початку не були налаштовані на конструктивну розмову. Спочатку один чоловік почав бігати залом з Конституцією України, вигукуючи до чиновників запитання, чи вони читали Конституцію.

Депутат Львівської міської ради від "Свободи" Любомир Мельничук намагався заспокоїти виборців, однак частина залу почала вигукувати у відповідь "Ганьба!". У той же час інші - аплодували.

На короткий час уачсників заходу вдалось заспокоїти Іванові Велійці, голові Асоціації перевізників Львівщини. Він пояснив, що вони, перевізники, не конче відстоюють позицію підняття тарифу, однак через зростання цін на пальне та запчастини, слід знайти компромісне рішення. Це може бути як впорядкування перевезення пільгових категорій пасажирів, так і відшкодування  з міського бюджету частки вартості проїзду.

Однак громадяни не бажали слухати жодних представників автотраспортних підприємств, перебивали одне одного, не даючи нікому змоги висловитись. 

Врешті один активіст кинув іншому "заткнись", через що почалась штовханина. Під час цього хтось навіть плюнув в обличчя опонента.

Організаторам громадських слухань довелось припинити захід. Учасників попросили покинути зал.


Фото та відео - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ