Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові Тимошенко вручила ключі від 15 авто родинам, у яких два та більше інвалідів

Тимошенко вручила ключі від 15
Тимошенко вручила ключі від 15 "Таврій" родинам, у яких два та більше інвалідів
1/2
Уряд до кінця року повністю забезпечить автомобілями сім’ї, у яких проживає два і більше людей з обмеженими можливостями. Про це Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила під час відзначення Міжнародного дня інвалідів у Львові. Про це повідомив урядовий портал.

 

Прем’єр-міністр особисто вручила ключі від 15 автомобілів родинам, у яких два та більше інвалідів: «Я хочу побажати, щоб ваше життя не було таким важким, щоб ви розуміли і знали, що Уряд та держава думає, дбає і підтримує вас».

Прем’єр-міністр повідомила, що сьогодні в черзі на отримання автівок стоїть 98 тисяч інвалідів. Вона зазначила, що Уряд розділив цю чергу на дві частини і в першочерговому порядку надаватиме автомобілі сім’ям, у яких два та більше людей з обмеженими можливостями: «І ця черга до кінця нинішнього року буде повністю закрита».

Окрім цього, Прем’єр-міністр підкреслила, що вже цього року Україна розпочала переговорний процес з китайськими компаніями, які постачають двигуни та запасні частини для автомобілів. За словами Юлії Тимошенко, згідно з вже відпрацьованою угодою, китайська сторона надасть довгостроковий кредит на 20 років, що дозволить повністю забезпечити всіх черговиків-інвалідів якісними автомобілями та протягом наступного року ліквідувати чергу.

Прем’єр-міністр також зазначила, що під час огляду у Львові об’єктів до Євро-2012, місцеве керівництво повідомило, що всі вони будуються з урахуванням потреб людей з обмеженими можливостями: «Це вже стає частиною свідомості нашого суспільства і дає нам надію, що все більше і більше вся країна буде перебудовуватися і відкриватися для вас».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ