Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі сталося руйнування будинку. Відео

Сьогодні, 23 травня, о 15:30 до служби «101» міста Одеса надійшло повідомлення від перехожих, що по провулку Куйбишева, 7/9 сталося руйнування будинку. Про це повідомило МНС.

На місце події прибули 6 пожежно-рятувальних відділень ГУ ДСНС в Одеській області серед яких спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль, міська рятувальна служба «1577», 3 бригади швидкої допомоги, газова служба та міліція.

По прибуттю було встановлено, що сталося часткове руйнування під'їзду 3-х поверхового відселеного аварійного будинку. Поступили повідомлення, що під завалами знаходяться жінка та чоловік, особи яких встановлюються. Ведуться рятувальні роботи.


Відео з youtube користувача MNSODE.

Як повідомило УНН, одеські рятувальники звільнили з-під руїн житлового будинку в Одесі 45-річного чоловіка. Пізніше врятували і жінку.

Як передає кореспондент УНН, імовірніше за все, під завалами людей більше нема, але рятувальники не виключають можливості того, що там ще можуть бути потерпілі.

Наразі відомо, що завтра об 11 годині відбудеться засідання комісії, де будуть присутні, як міський голова так і губернатор області, і будуть прийматися рішення про те, як допомогти людям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ