Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рибальські балансири: особливості вибору

Рибальські балансири: особливості вибору для справжніх професіоналів.

Хвіст і головка сучасних балансирів має спеціальні акуратні гачки, які стирчать догори. У центральній частині моделей розташовані дві петлі: верхня використовується для фіксації шнура, а нижня - в якості продовження додаткового трійника. Ще однією незаперечною перевагою вважається наявність стабілізатора, який, як правило, знаходиться в хвості представленої приманки. Цей стабілізатор «відповідає» за гру балансира в цілому.

Завдяки вмілій грі цієї приманки кожен рибалка отримує можливість зловити величезну кількість риби, а також отримати масу позитивних емоцій від проведеного часу на водоймі. Обрати і придбати конкретний рибальський балансир можна на сайті ukesa.com.ua.

Наприклад, для активних хижаків можна сміливо застосовувати абсолютно будь-яку модель балансира. Для таких випадків професіонали використовують маленьких «рибок» з хвостовим оперенням та моделі з ламким хвостом. Адже рибалці потрібна особлива гра приманкою, за допомогою якої можна з повною впевненістю контролювати величезну площу прямо під лункою.

Різновиди популярних балансирів

Абсолютно всі види сучасних балансирів умовно діляться на три великі групи:

  • Моделі, виконані з відносно легкого металу, які мають відповідні крила в хвостовій частині, виконані з пластика. Такі приманки прийнято використовувати на мілководді для того, щоб піймати рибу маленьких або середніх розмірів.
  • Моделі з металу з хутрянім хвостиком, але без крилець.
  • Нові балансири, виконані зі спеціального силікону. Такі вироби здатні створити коливання різної частоти. Іноді повільний рух вгору може принести більше очікуваних результатів, ніж активна гра мормишкою.

Щоб привернути увагу підводних мешканців, буде потрібно кілька разів вдарити приманкою по дну водойми з висоти не більше 10-20 см. Цей варіант балансира особливо добре себе показує в процесі «полювання» на пасивного хижака.

Розмірний ряд і кольорова палітра

Як правило, розмірний ряд сучасних моделей балансирів варіюється від 2 до 9 см максимум. Залежно від конкретного водоймища можна розраховувати на той чи інший вид хижої риби. Головне питання, яке цікавить всіх новачків: як правильно підібрати потрібний розмір приманки? Відповідь досить проста - тільки шляхом експериментів. Адже на кількість спійманої риби безпосередньо впливають не тільки габарити балансира, а й також пора року, особливості обраного вами водоймища та інше.

Що стосується колірної гамми, в цьому випадку, також варто звернути увагу на водойму і колір води. Важливо, щоб ваша приманка привертала увагу риби з великої відстані.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ