Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Добротворі відкрили сучасне футбольне поле

20 жовтня у смт. Добротвір компанія ДТЕК, Shakhtar Social та адміністрація Львівської обласної ради відкрили футбольний майданчик. Діти від 7 до 12 років отримають змогу безкоштовно займатися на новому футбольному майданчику.

Тепер проект «Давай, грай!» працює і в Добротворі, що у Львівської області. Shakhtar Social створив необхідні умови для занять: забезпечив дітей інвентарем, продовжив готувати наставників-волонтерів, організовував тренування й турнір.

– «Давай, грай!» – це соціальний проект, який привертає увагу наших дітей до заняття спортом, допомагає їм розвивати свої таланти й вести здоровий спосіб життя, – зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Як розповів в коментарі Гал-інфо Олег Таращук, директор ДТЕК Добротвірська ТЕС, суть проекту залучити максимальну кількість дітей для спорту, для розвитку, популяризації футболу як самої популярної гри в нашій країні. 

"Для дітей це нічого не коштує, тому що компанія дає повністю інвентар, надає методичну допомогу. Для реалізації цього проекту компанія виділяє 7,6 мільйонів гривень", - зокрема зазначив Олег Таращук.

Гостем відкриття став захисник «Шахтаря» Іван Ордець:

«Хлопці! У дитинстві ми грали в футбол на старих полях, на високій траві, на асфальті або звичайній землі. Я радий, що сьогодні у вас є чудові умови: ви гідні, і це треба цінувати. Займайтеся і отримуйте задоволення від футболу. Хочу сказати велике спасибі «Шахтарю» і компанії ДТЕК за те, що вони відкривають такі поля по всій Україні, і сподіваюся, що в майбутньому їх стане більше». Іван спостерігав за тренуваннями і товариськими матчами, сфотографувався з дітьми, роздав автографи і вручив учасникам подарунки від ФК «Шахтар».

Нагадаємо, раніше локації проекту «Давай, грай!» стартували в Івано-Франківську, Бурштині, Червонограді і Щасті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ