Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові новий формат безпеки

На ринку послуг охорони новий гравець, проте новий лише для Львова. Охоронний холдинг "Шериф", що вже став лідером своєї галузі в Києві, від тепер розпочинає роботу у місті Лева та запрошує львів'ян відчути, що значить охорона нового покоління, що значить екосистема безпеки.
Охоронний холдинг "Шериф"

Охоронні послуги нового покоління - це коли потоп в квартирі неможливий, так як дізнаєшся про загрозу з перших краплин, коли спроба квартирного пограбування для злодія стає останньою, коли перевозити великі суми по місту не страшно, коли організовані заходи під гарантованим захистом від фізичних загроз, коли дитина завжди під наглядом, коли відомо, кому дзвонити у разі небезпеки, щоб більше не наражати на загрози рідних і близьких, коли міцне плече шукати не потрібно, а можна просто зателефонувати в "Шериф".

Екосистема безпеки - це підхід, коли не чекають лихо, не піддають своє життя ризику, а здійснюють профілактичні заходи, щоб його попередити, коли цінують себе та своїх рідних. Тільки такий підхід може знизити кримінальну статистику, адже лише в країнах, де високий відсоток використання охоронних послуг, низький відсоток злочинів - і це причинно-наслідковий зв'язок.

"Шериф" зробив користування охороною максимально простим у плані підключення, замовлення та вдосконалення послуг, максимально якісним у плані обладнання, підготовки охоронців та кількості патрулів і максимально вигідним у плані вартості. Нині місячне користування пультовою охороною коштує, як декілька чашок кави, а користування мобільною тривожною кнопкою - дешевше, ніж мобільний зв'язок. Проте, можливо, ви ще навіть не знаєте, що являє собою захист, тому більше про послуги.

Що можна отримати, приєднуючись до екосистеми "Шериф":

  • Пультова охорона будинку та квартири. У своїй роботі холдинг використовує лише перевірені бренди, одним із яких є охоронна сигналізація, що визнана кращою в Європі. Це бездротова охоронна система AJAX, яку жителі Львова найближчим часом при підключенні до послуг зможуть отримати безкоштовно, але варто поквапитися, тому що пропозиція обмежена. Рівень захисту після підключення можна підвищувати, використовуючи, крім датчиків відкриття дверей, розбиття вікон, руху, додаткові елементи, як датчики затоплення, пожежі, витоку газу, що вбереже майно від більшої кількості лих.
  • Пультова охорона комерційних об'єктів (офісів, магазинів, ресторанів). У даному випадку мова йде як про захист від пограбування з використанням охоронної сигналізації, коли об'єкти закриті для відвідування, так і про захист персоналу та відвідувачів, коли вони працюють, за допомогою тривожної кнопки. Тривожна кнопка - це дійсно один із найшвидших способів покликати на допомогу, коли виникає загроза життю чи назріває конфліктна ситуація.
  • Особистий ШЕРИФ. Можливість викликати охоронний патруль усього за 1 клік. Тривожна сигналізація знаходиться за номером телефону, додатку чи у GPS-трекері, встановленому на телефон, і її натискання викликає охорону, яка прибуває протягом 8 хвилин до місця знаходження замовника і рятує власника, вирішуючи проблему, яка стала причиною тривоги.
  • Фізична охорона. Для більшості комерційних об'єктів необхідністю є наявність охоронців, які патрулюють територію, слідкують за контрольно-пропускним пунктом, затримують потенційно небезпечних відвідувачів та не дають крадіжкам відбутися. Крім комерційних об'єктів, попит на фізичну охорону спостерігається й зі сторони житлових комплексів, навчальних закладів, масових заходів. Там, де немає часу очікувати на допомогу, адже все вирішують часом лічені секунди, можна сміло замовляти дану послугу.
  • Супровід інкасації. Грабіжники, які вирішують пограбувати інкасаторів є одними з найбільш небезпечних, адже вони добре знають, що їх очікує напад на озброєних охоронців, тому протистояти їм мають відповідно підготовлені захисники. Якраз таких і готує "Шериф", беручи на себе також і логістичну частину завдання.
  • Експрес-охорона. Швидкий спосіб отримати охоронну підтримку для тих, хто не є постійним клієнтом "Шериф" або потребує разового супроводу, наприклад, при перевезенні великої суми коштів. Експрес-охорона прибуває на запит протягом 20 хвилин та, якщо причиною її виклику стала не екстрена ситуація, у якій необхідно захистити замовника, а потреба у супроводі, не ставить зайвих запитань, гарантуючи конфіденційність.


Можливості "Шериф" здатні покрити найрізноманітніші запити та сфери використання, головне - задумуватися про безпеку до того, як подбати про це буде пізно. Саме до цього холдинг прагне привчити жителів України, щоб покращити ситуацію.

Як продемонструють себе львів'яни в питанні формування безпечної країни - покаже час.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ