Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Проведення внутрішнього контролю складу продукції: у чому актуальність?

Незважаючи на велику кількість злочинів, які зростають у геометричній прогресії, саме крадіжки є найбільшою загрозою для бізнесу. Через це компанії зазнають колосальних збитків щороку. І на думку фахівців компанії Dahua-Technology вихід із ситуації є – це системи відеоспостереження та інші охоронні системи. Спробуємо розібратися, як організувати відеоспостереження для складу, щоб уникнути цих крадіжок.

Навіщо необхідний внутрішній контроль складу продукції?

Через підвищення ситуаційної обізнаності на об'єктах перейшло на новий рівень. Тепер немає необхідності вкладати нечувані гроші на штат охорони або витрачатися на складні системи безпеки. Достатньо встановити відеоспостереження з функцією аналітики. Подібне обладнання дає можливість боротися з такими проблемами, як:

  • шахрайство з грошима та товаром;
  • крадіжки в процесі навантаження, розвантаження та зберігання;
  • підрахунок фальшивих запасів.

Все це дає можливість бізнесмену зберегти солідну суму грошей, яку можна витратити на вдосконалення індивідуального бізнесу.

63d271a61484d.jpg

Як запобігти крадіжкам на складах?

Деякі наївно вважають, що фінансові витрати на контроль складу продукції за допомогою моніторингу – це зайве витрачання грошей, які ніколи не окупляться. Але це не так. Система безпеки окупиться лише з тієї причини, що скоротиться рівень крадіжок, отже мінімізуються збитки. Щоб запобігти крадіжкам, необхідно використовувати комплексний підхід.

Аудит

Перед безпосередньою покупкою та встановленням системи безпеки, проведіть комплексний аудит території та розробіть оптимальний план спостереження. Це найважливіший етап, так як онлайн-продаж стрімко зростає, тому потрібні склади великого розміру. Контролювати великий периметр – це складне завдання.

Аудит – це те, що допоможе мінімізувати проблеми контролю великих територій. Для цього потрібно буде ретельно обстежити входи та виходи, визначаючи найуразливіші місця. Саме у цих місцях має бути встановлене відеоспостереження.

Тотальний контроль периметра

Зазвичай склад розташований на віддаленій території міста, тому стає більш доступним об'єктом для злодіїв. Важливо розуміти, що якісний контроль полягає не тільки у відеоспостереженні всередині, а й зовні. Тому потрібно закрити територію та встановити камери з аналітикою, поставити табличку «Ведеться відеоспостереження», налаштувати функції автоматичного контролю проникнення на об'єкт. Сам факт наявності камери вже зможе знизити відсоток проникнення та крадіжок.

СКУД

Коли периметр об'єкта було взято під відеоспостереження, можна забезпечити контроль доступу. Система складається не тільки з обладнання, а й персональні дані співробітників, біометрія чи зчитувач карток. Це дає можливість власнику об'єкта обмежити доступ до об'єкта до певної кількості осіб, а також дізнатися, коли та хто відвідував територію.

Відеоспостереження для складу

Вже відомо, що відеоспостереження потрібно для того, щоб контролювати готову продукцію на складах, але й сама система безпеки потребує надійного захисту. Якщо ви бажаєте захистити матеріали, необхідно вибирати цифрове хмарне спостереження. Для організації якісного відеоспостереження не потрібне додатково громіздке обладнання.

Висновки

Відеоспостереження на складах дає можливість уникнути фінансового шахрайства, низькоякісної роботи персоналу та вирішувати цілу низку додаткових завдань. За допомогою такого обладнання можна налагодити внутрішні процеси. І для цього немає необхідності наймати менеджерів та охорону, а потрібно лише встановити кілька камер із штучним інтелектом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ