Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому треба звернутись до послуг охоронця?

В деяких випадках потрібен додатковий захист себе та своїх близьких. Саме для цього можна замовити таку послугу, як охоронець Львів від агенції Ohholding. Співробітники формально відповідають за матеріальні цінності, водночас вони психологічно готові віддати життя за особу, яку охороняють, а в тому, наскільки це серйозно, переконалося багато клієнтів, відгуки яких є у вільному доступі.

У чому полягає особливість особистої охорони

Існує два основні варіанти особистої охорони:

  • іміджева; 
  • реальна.
 

В першому випадку це частіше захист від фанатів та дрібних порушників, а в другому доводиться мати справу з реальними найманими вбивцями та вуличними злочинцями. Залежно від обраного типу охорони обирається також комплекс вжитих заходів і послідовність дій.

Інформаційно-аналітичний підрозділ збирає всю інформацію про клієнта і його оточення, також доводиться враховувати особисте життя і професійну діяльність замовника. 

Максимально ефективною вважається комбінована особиста охорона. Уміло поєднуючи видиму охорону і приховані методи охоронних дій, компанія Ohholding гарантує повну безпеку своїм клієнтам.

Чому треба звернутись до Ohholding? 

З огляду на складність ситуації, кожен охоронець проходить курси медичної підготовки та завжди готовий надати першу допомогу. Об'єкт, що потрапив у зону небезпеки, буде негайно з неї вилучено, а про доконаний факт будуть поставлені до відома співробітники правоохоронних органів та екстрених служб, у разі необхідності.

Охоронці Ohholding завжди перевірять місця перебування клієнтів на предмет небезпеки, відстежать маршрути їхнього пересування і виберуть найбезпечніші з них, перевірять і виконають зачистку місць разового перебування замовника. Вони обмежать доступ до його тіла, припинять всі спроби наблизитися до нього, блокують небезпечні місця, а визначити їх не складе труднощів, враховуючи великий досвід співробітників.

Кожному клієнту агенція пропонує індивідуальний підхід, ретельне опрацювання ситуації та по-справжньому дієвий комплекс охоронних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ