Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Геніально! Хабар за відмову брати Хабар

Американці - мудрий народ і знайшли спосіб боротися із корупцією в коридорах української влади. Вони обіцяють українському уряду щось там близько 3 млрд доларів допомоги, якщо ті досягнуть успіхів у боротьбі із корупцією. Геніально! Хабар за відмову брати Хабар . Пропозиція красти зі світового бюджету замість вкрасти із українського.

Ці ноу-хау ідеї американських союзників демонструють всю жалюгідність морального та психологічного стану наших новопризначених після Майдану чиновників. Більшість із них – це звільнені в часи приходу команди Януковича корумповані друзі Ющенка та подруги Тимошенко, які в свійчас, кинулися у «валютну політичну імміграцію» , бо не захотіли ділитися награбованим із новою донецькою владою.

І тепер вони прийшли знову. Заплатили за «жирні» посади у різних «хлібних» відомствах типу митної чи імміграційної служби, податкової чи будівельної інспекції. І коли посада, до прикладу керівника обласного (боронь Боже, звичайно, не львівського, я ж не «самогубець») управління юстиції, кажуть «дуже перевірені джерела», коштує 200 тисяч доларів (а вже хочуть і євро), а до прикладу - управління міграційної служби - від 500 тисяч доларів - то як боротися із корупцією??? Тут корупція Владу перемагає.

Мене увесь час дивує, невже Вони думають, що Народ не знає, що робиться. Що Бізнес не розкаже за побори , а пенсіонери змовчать за тарифи.Що український народ , який вийшов на Європейський Майдан і породив героїв Майдану і АТО, що загинули за кращу країну, не здатен буде організувати Третій Майдан і вигнати ще раз всю нечисть із України.

Чому не реагує Наш Гарант на зростаючу загрозу Української Коліївщини, яка може стати реальною загрозою існування Держави!!?

Чому Яценюк, не виконав своєї обіцянки і не став «камікадзе». Ні реформ, ні змін. А де обіцяне привселюдне «сеппуку». Що, всі мечі вже розікрали???

Ми всі ніби все розуміємо, говоримо правильні речі для іноземних вояжерів, а на ділі ті ж самі схеми, відкати , монополії та привілеї для двох десятків сімей в Україні. Це Наша чи Їхня держава ?

Корупція Владита Влада Корупції послідовно знищує середній клас, який, власне, і профінансував перший і другий Майдан. Не профінансує Третій ?

Україна у війні із Російською Імперією. Ми повинні зосередити силу та відвагу для перемоги, а в нашій хаті «щурі-чиновники» розкрадають і так бідну державу. Хто вони такі після цього? Вороги. А ворогів під час війни знищують. Слава Україні! Смерть ворогам!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ