Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міхо Саакашвілі - грузинський ангел України.

Коли ми спостерігаємо за ним, всім здається, що занадто темпераменту, популізму, не завжди слова обертаються ділом. Але за Саакашвілі – досвід Грузії, в якій було ще більше корупції, ніж в Україні, ще більше кримінальних звичаїв та олігархічних сімей та кланів, «рука Москви» та військовий стан. Деколи він виглядає, як Дон Кіхот, який кинувся на «олігархічні вітряки». Але в Грузії – він переміг, це визнають навіть його вороги, країна змінилася невпізнанно. Тепер на черзі Україна.

Як українське суспільство повинно ставитися до українського грузина, який кинув виклик тим, хто сьогодні являє собою абсолютне зло для української держави – олігархам, які не хочуть платити податки і відмовлятись від старих схем роботи в Україні? Піти за тим, хто кличе нас у похід проти очевидної змови «Залишити все по-старому», чи вдати, що нічого не відбувається? Якщо оберемо останнє, то все так і залишиться, як і було

Міхо, ризикуючи життям, мов Прометей, дає нашому народу можливість побачити світло в кінці тунелю, дає суспільству дороговкази до одужання. Можливо, згодом він за це пошкодує, адже якщо продовжити міфологічну лінію, то Зевс покарав Прометея, прикувавши його до скали, щоб орли-олігархи щовечора мучили його, вириваючи його плоть в покарання за допомогу людям.

Але Україні  Бог допомагає, і для нас Міхо - це і Святий Михайло, це і Ангел, і Держдеп США в одній особі, це промисел Божий на 2016 рік. Тому з  Новим Роком тебе Міхаїл Саакашвілі, хай у Новому Році збудуться всі наші та Твої мрії, з Рождеством Христовим та відродженням  України!!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ