Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко. Красти не можна жити по новому ???

Заплакана бабуся в черзі до кабінету приватної газорозподільчої компанії не розуміє, як їй нарахували зайві 300 кубів газу по 7 гривень за куб. Всю пенсію вона віддає, щоб заплатити комунальні, ще й діти помагають. Але коли є нагода, то ще і гривню дасть на допомогу воїнам в АТО. Бо вона ще вірить в Українську державу.

Мільйони українців вірять у нову Україну, помагають армії та мріють щось змінити  у цій державі. Тисячі простих громадян вже віддали свої життя за наше майбутнє. Шкода, що ми обрали собі лідерів, які в Україну не вірять, а ховають гроші по офшорах, щоб не платити військовий збір чи інші податки до державного бюджету.

Більшість українців, багатих чи бідних, втратили свої доходи після Майдану через кризу, війну,  при цьому не відмовляються допомогти  нашим воякам на Сході своїми  грішми. Але є серед нас такі, які за час війни в кілька разів збільшили свої статки, «вставши на контроль» грошових потоків митниці, міграційної служби, податкової інспекції чи державного будівельного контролю. І далі імітують патріотизм та боротьбу із корупцією.

На чиєму Ви боці, пане Петро Порошенко? Скільки Ви особистих коштів із своїх мільярдів доларів видали на допомогу  армії, скільки купили танків чи літаків? Мені це не відомо. Але завдяки  міжнародному скандалу із панамськими офшорами стало все на свої місця. Порошенко в одному списку із Путіним  серед лідерів та бізнесменів, що обманюють свій народ , що ховають податки від держави, де вони є гарантами Конституції та законності.

Наш Президент закликав усіх «жити по-новому», а сам продовжує жити по-старому. Отака сумна історія. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ