Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Троянський кінь" Путіна

Timeo Danaos et dona ferentes - «Бійтесь данайців , що дари приносять…». Вергілій, «Енеїда».

На перший погляд вона хоче принести нам мир і закінчення війни, але згодом розумієш, що дії так «званого народного  дипломата», а, скоріше за все, агента під прикриттям Надії Савченко  викрили наступні плани Кремля щодо повної легалізації  ДНР-ЛНР. Руками цієї «героїні»  Путін вже вкотре доказує київським стратегам, що краще за них грає у стратегічні ігри та в соціальний інжиніринг  на полі України.

За логікою Савченко, у ДНР-ЛНР не терористи і не бандити, у них «чорта немає» і з ними слід вести переговори …фактично на рівних.

А що це означає з юридичної точки зору?

Якщо вони не терористи, то і АТО – не АТО, дії української армії незаконні. Тоді всі наші бійці, полеглі Герої, сама Надія Савченко, командування, сам наш Президент не більше ніж група військових злочинців. Тоді за міжнародними стандартами у нас громадянська війна чи конфлікт, причому у перспективі має бути накладене міжнародне ембарго та системні санкції на сторони конфлікту,  заборонена допомога,  в тому числі  постачання  зброї кожній зі сторін, зокрема  Державі Україні. Президента Сербії Мілошевича у подібному конфлікті було визнано військовим злочинцем, він помер у тюрмі в Гаазі, не дочекавшись навіть суду.

Саме це і планує Путін, а реалізує цей план «п’ята  колона Кремля» в Україні. Саме це він і впроваджує поступово в незахищений інформаційний та політичний простір України. І зерна цієї інформаційної зарази дадуть рясні паростки навесні на фоні загального невдоволення українцями економічним та суспільним станом держави.

Поки наш славний Президент займається своїми бізнесовими питаннями, його і найближче президентське оточенням поволі підводять до червоної доріжки в напрямку Гаазького трибуналу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ