Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

11 квітня у Львові проведуть загальноміську толоку

Цього року, продовжуючи традицію попередніх років, аби прибрати місто після зими та висадити дерева, відбуватиметься щорічна весняна толока. Толока відбуватиметься у два етапи: з 6 по 16 квітня – у парках, лісопарках та зелених зонах міста, а 11 квітня – загальноміська толока.
Під час толоки у зелених зонах міста працюватимуть над покращення благоустрою з допомогою небайдужих мешканців міста, аби підвищити рівень екологічної свідомості громадян, а також, щоб зберегти та збільшити зелені насадження Львова. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Нагадаємо, минулого року у загальноміській толоці взяло участь понад 66 тисяч осіб, прибрано площу понад 967,0 га, вивезено побутового сміття понад 338 тонн, ліквідовано 105 стихійних сміттєзвалищ. Під час проведення загальноміських толок висаджено 2 925 дерев, 5 600 кущів та створено нових газонів і квітників площею близько 0,08 га.
Управління екології та благоустрою Львівської міської ради закликає всіх небайдужих мешканців, підприємства, установи та організації долучитися до проведення загальноміської толоки та показати гідний приклад іншим, взяти безпосередню участь у збереженні та покращенні стану зелених відпочинкових зон міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ