Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Шемчук вивчив «спадок» Костюка і поділився враженнями

Сьогодні, 7 березня, під час брифінгу, відповідаючи на запитання Гал-інфо, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук розповів, в якому стані він одержав область від свого попередника Михайла Костюка.

За його словами, найбільше він незадоволений станом доріг на Львівщині.

«Найбільша прогалина – це те,  що сьогодні бачать люди, незадовільний стан доріг. Як би ми сьогодні не говорили про те, що вони у нас найкращі, але від того людям по них їздити не простіше. Сьогодні є сигнали про те, що на окремих напрямках  вони фактично відсутні. Таке враження, що у нас не зима закінчилась, а війна. Треба якось давати лад з цими речами», - зазначив Віктор Шемчук.

Чит. також: «Костюк каже, що передає Шемчуку область у доброму стані»

Він також зазначив, що є також прогалини в кадровому потенціалі і професійному рівні тих людей, які працюють зараз на посадах.

«Звичайно, що треба буде шукати можливість та залучати молодь, яка ще має бажання долучатись до управління районів, міст та роботи у Львівській ОДА», - додав він.

Шемчук також наголосив, що людей передпенсійного віку звільняти з роботи не буде.

Чит. також: «Новий голова Львівської ОДА розпочне зі спадку»

Він додав: «Ми не будемо ревізувати ті рішення і дії, які були зроблені, а лише доб’ємося того, щоб ті програми, які вже є, були виконані. Якщо їх виконати неможливо, то їх потрібно аналізувати та приводити до нормального стану. Не повинно бути такого, що ми щось наобіцяли, але виконати не можемо. Від цього страждають не тільки люди, яким ми пообіцяли і не зробили, від цього страждають усі. В тому числі імідж і рівень влади. Якщо ми перетворимось у популістів, то це не призведе ні до чого. Популістом може бути політик, але управлінець не має на це права».

Нагадаємо, що раніше екс-голова Львівської ОДА Михайло Костюк у коментарі журналістам заявив, що задоволений станом Львівської області, яка отримала нового голову Львівської ОДА.

«У нас найкращий в Україні стан доріг», - зазначив свого часу Михайло Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ