Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12 випускників із Бориславської громади набрали 200 балів на НМТ

12 випускників навчальних закладів Бориславської громади набрали максимальні 200 балів з різних предметів національного мультипредметного тесту. Двоє з них – одразу з двох предметів. Про це повідомили 19 липня у пресслужбі Бориславської міської ради.
Фото: Бориславська міська рада

Сьогодні з найкращими випускниками 2023 року зустрілися міський голова Ігор Яворський, заступник міського голови Роксоляна Гарасимів та начальник відділу освіти Елла Качмарчик. 

“Здобуваючи знання у закладах освіти, ви зробили свій перший крок, щоб стати кращими. Ви ними стали. Тепер ваше завдання – втримати цю першість. Далі на вашому шляху буде поставати багато викликів та перепон. Та я переконаний, що ви успішно зі всім справитеся. Дякую вам за високі результати, які ви продемонстрували на тестуванні. Ви – наша гордість і майбутнє не тільки нашого міста, а й всієї країни. Успіху вам та легкого старту”, – привітав вже тепер майбутніх студентів Ігор Романович. 

За високі досягнення в навчанні та за найвищий результат тестування міський голова вручив випускникам сертифікати на отримання грошової винагороди. 

Отож максимальні бали з української мови та математики отримала учениця Бориславського ліцею Олена Пахолок, а з української мови та англійської мови – Тереза Гаврилів. По 200 балів з математики набрали учні Бориславського ліцею Михайло Навроцький, Олег Сокаль та Олег Гида, учень Бориславського ЗЗСО №5 Максим Козич та учениця Бориславського ЗЗСО №7 Софія Іванович. З української мови максимальні бали отримали учні Бориславського ліцею Соломія Линів, Андрій Виджак  та учениця Бориславського ЗЗСО №4 Валерія Гічва. Найвищий бал з історії набрала учениця Бориславського ліцею Ірина Ортинська, з англійської мови – Марія Семйоник.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ