Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

14 малозабезпечених дітей-сиріт та напівсиріт отримали річні стипендії від благодійного фонду підтримки обдарованої української молоді „Воля”

Сьогодні, 30 жовтня, у Львівській міській раді нагородили дітей-сиріт та напівсиріт  – переможців всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних конкурсів та фестивалів – грошовоми стипендіями та книжками. Кожна дитина щомісячно до травня 2007 року отримуватиме стипендію у розмірі мінімальної зарплати від благодійного фонду „Воля”.
 Як наголосив голова благодійного фонду „Воля”, депутат ЛОР від фракції ВО „Свобода” Володимир Говірко, на теренах Львівщини „Воля” діє вже давно, зокрема активно працює на Дрогобиччині, а от у Львові це перша благодійна акція фонду. „Я вже давно почав замислюватись над тим, як можна було б заохочувати обдаровану молодь долати нові і нові вершини. Особливо це стосується дітей сиріт та напівсиріт і дітей з малозабезпечених сімей, які не мають належних умов, щоб розвивати свій талант. Отож, вирішив створити фонд і заохочувати саме соціально незахищених дітей до подальшого самовдосконалення і наполегливої праці”, — зазначив Володимир Говірко.
 За словами депутата, благодійний фонд „Воля” функціонує за рахунок його власних коштів від підприємницької діяльності. Щомісяця Володимир Говірко перераховує фонду 10% своїх доходів. Депутат закликав всіх бізнесменів взяти з нього приклад і створити схожі фонди чи то для заохочення ініціативної молоді, чи для допомоги хворим дітям.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ