Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

14 січня у Львові концерт «Українське Різдво»

14 січня у Львівському національному академічному театрі опери і балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться другий всеукраїнський фестиваль «Українське Різдво». У рамках фестивалю заплановано два концерти: о 17.00 і о 20.00 год, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Різдвяні мелодії презентуватиме композитор, лауреат Шевченківської премії, народний артист України Мирослав Скорик, який виконає їх у новому джазовому аранжуванні. Рідкісні старовинні колядки у сучасному виконанні будуть представлені зіркою української сцени, народною артисткою України Ніною Матвієнко у супроводі інструментального ансамблю «Високий Замок». Також участь в концертах візьмуть симфонічний оркестр «Віртуози Львова», народний хор «Волинь», ансамбль танцю «Надзбручанка», жіноче тріо «Солов’ї Галичини», вокальний ансамбль «Любисток», дитячий ансамбль «Веселі черевички», молоді, але вже відомі співачки Антоніна Матвієнко, Ілларія, Русина. Ведучими фестивалю будуть народна артистка України Руслана Писанка та заслужений артист України Юрій Хвостенко.

За словами організаторів, кошти від концерту скерують на придбання імпортних інвалідних візків для людей з обмеженими можливостями пересування та для 8-ої міської клінічної лікарні дистанційно керовані електричні реанімаційні ліжка.

За кошти минулорічного фестивалю «Українське Різдво» придбали 10 імпортних інвалідних візків та для опікового відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова одне дистанційно кероване електричне реанімаційне ліжко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ