Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

15 квітня на Львівщині стартує Естафета Миру ХХ Міжнародного форуму "Золотий мольберт"

Сотні дітей з різних країн світу і України стають учасниками цьогорічного Форуму "Золотий мольберт", незалежно від того, де вони перебувають. Діти зараз малюють Мир і він буде завжди актуальним доки існуватиме людство. Розповідає засновниця Форуму Ольга Михайлюк.

Про це інформує пресслужба ЛОР.

За її словами, юні таланти з першого дня війни надсилають свої побажання Миру та РЕЄСТРУЮТЬСЯ на сайті Форуму. Реєстрація не має термінів і триватиме упродовж усього року, залучаючи до творчого спілкування дітей України та світу заради миру на Землі. За результатами дитячих робіт на сайті Форуму відкриваються віртуальні галереї дитячих шедеврів.

«Ми відродили у віртуальному просторі Дитячу галерея «Золотий мольберт на Сході України», яка була відкрита 16 жовтня 2020 року в Краєзнавчому музеї у Станиці Луганській (нині на тимчасово окупованій рашистами українській землі) та назвали її «Ангели Миру». Нею започаткована ціла серія віртуальних виставок у різних країнах світу» - зауважила Ольга Михайлюк. 

Естафета Миру стартує на Львівщини 15 квітня віртуальною галереєю дитячих шедеврів «Ангели миру» і нею будуть відкриватися виставки творчих робіт учасників ХХ Міжнародного форуму «Золотий мольберт» у Чехії, Мексиці, Болгарії, Чорногорії. Наразі тривають переговори про відкриття таких же виставок в Ізраїлі, Великобританії, Японії та в інших країнах.

Організатори запрошують талановитих дітей образотворчими засобами висловлюватися про Мир та долучатися до інформаційної боротьби за успішне майбутнє України.

Відео виставки «Ангели Миру» - ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ