Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

15 учнів Золочева наприкінці місяця у рамках молодіжного обміну поїдуть до Польщі

У кінці листопада 15 учнів та двоє учителів із СЗШ № 1 м. Золочева за кошти фундації «Паусі» (польсько-американсько-українська Ініціатива про співпрацю) в рамках молодіжного обміну поїдуть у Польську республіку. Про це «Гал-info» повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
У вересні цього року фундація «Паусі» оголосила всеукраїнський конкурс молодіжних обмінів, в якому взяла участь Золочівська Агенція регіонального розвитку. Було підготовлено і подано на конкурс відповідні матеріали і заявку СЗШ №1 м. Золочева. У цьому конкурсі брали участь понад 200 шкіл і організацій, серед яких було відібрано лише 14 переможців конкурсу. Із Львівської області відібрали золочівську Агенцію регіонального розвитку, зокрема СШ №1 м. Золочева. З вересня 2006 року фундація «Паусі» та Польська Фундація ім. Роберта Шумана розпочали програму шкільних партнерств для українських та польських шкіл у рамках ініціативи «Разом».
24-29 жовтня із дружнім візитом у СЗШ №1 м. Золочева перебували 15 учнів та 2 учителів із районного ліцею Собутки Вроцлавського воєводства. За час візиту польські учні та їх вчителі були присутні на уроках музики, англійської мови, занятті гуртка образотворчого мистецтва, різноманітних культурних заходах. Учні школи Собутки відвідали також Львів та екскурсію замками «Золотою підкови Львівщини».
Цей проект надає можливість встановлювати тісні контакти між учнями та педагогами, батьківськими комітетами, шкільними органами самоуправління, європейськими шкільними клубами, творчими колективами різних країн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ