Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

17-18 березня 2006 року у Львові проходитиме Всеукраїнська конференція “Розвиток міст України очима молоді”

17-18 березня 2006 року у Львові проходитиме Всеукраїнська конференція «Розвиток міст України очима молоді», організаторами якої є Національний університет “Львівська Політехніка”, Інститут економіки і менеджменту, Колегія студентів та аспірантів ІНЕМ, Рада молодих вчених ІНЕМ за сприяння ГО “Самопоміч”. Про це повідомив „Громадський простір”.
Метою конференції є збір ідей щодо розвитку міста Львова, обмін досвідом між молоддю різних міст для подальшої співпраці. Планують створити групи молодих економістів, яка у подальшому опрацьовуватиме та аналізовуватиме ідеї розвитку для розроблення заходів, їх втілення.
Напрямками у роботі конференції, зокрема, будуть містити такі розділи як — «Листаючи сторінки історії»; туризм як перспективний напрямок розвитку міста (Львів – “перлина” Європи); залучення іноземних інвестицій в розвиток міст та регіонів; просторове планування в контексті формування Львова як агломерації; промоушн міста; транспортна система міста: проблеми та шляхи розв‘язання; євроінтеграційні процеси міста; економічна співпраця Львова з іншими містами України та Польщі; формування місцевого бюджету: недоліки та шляхи їх виправлення; участь громади у місцевому самоврядуванні.
Учасниками конференції можуть бути студенти, молоді вчені, науковці та практики, які займаються проблематикою розвитку міст. Під час роботи конференції буде проведена виставка малюнків та фотографій з панорамами Львова. Запрошуються молоді художники та фотографи для участі у виставці. Автори кращих робіт будуть нагороджені цінними призами. Переможці будуть визначені шляхом громадського голосування.
Почесними гостями будуть запрошені професори провідних наукових установ, представники місцевої влади, представники громадських організацій та ЗМІ. Запланована кількість учасників — до 30 осіб, з них десятеро є представниками інших міст України та Польщі, які будуть відібрані організаційним комітетом на конкурсній основі (зокрема, будуть враховуватися тези, заздалегідь надіслані учасниками). Термін подачі тез — не пізніше, ніж за 14 днів до початку роботи конференції.
Організатори забезпечують учасників з інших міст проживанням у студентському хостелі на одну добу, матеріалами конференції та екскурсією. Витрати на дорогу та харчування за власний кошт учасників.
Тези повинні відповідати напрямкам роботи конференції, містити новаторські ідеї, власні дослідження автора з висновками та пропозиціями, які можливо втілити в життя та будуть корисними при розробці концепції розвитку міста. Обсяг тез — не більше трьох сторінок . Разом з тезами повинна бути надіслана заявка учасника з відомостями про авторів. Кращі тези плануються опублікувати в ЗМІ. Переможців нагородять цінними призами. За перше місце — 500 грн, друге — 300 грн, третє — 200 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ