Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18-19 березня відбудеться обласний відбірковий конкурс фестивалю “Червона рута”

У Львові 18-19 березня цього року відбудеться обласний відбірковий конкурс фестивалю “Червона рута”. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Участь у змаганнях фестивалю „Червона рута” не потребує жодних вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить їх доступними для всіх бажаючих.
Впродовж 17-ти років Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики “Червона рута” завдяки активній моральній, матеріальній та інформаційній підтримці співвітчизників шукає й відкриває невідомі досі молоді таланти України, виводить їх на велику сцену.
У попередньому фестивалі, взяло участь більш як 300 талановитих молодих виконавців у жанрах: рок-, поп-, акустичної і танцювальної музики з усіх областей України у т. ч. і Криму. Ними було виконано понад 200 нових українських пісень, які нині звучать у різноманітних концертних програмах, в ефірі радіостанцій та програмах телебачення.
Плеяда обдарованих виконавців Львівщини гідно представляла нашу область у фінальних турах Всеукраїнського фестивалю. Наші краяни здобувають впевнені перемоги практично у всіх жанрах естрадного виконавського мистецтва.
Проведення конкурсу “Червона рута” сприяє реалізації комплексних заходів для всебічного розвитку і функціонування української мови, популяризації української сучасної пісні та музики, виконання державної політики щодо підтримки талановитої творчої молоді.
Згідно з планом роботи Міністерства культури і туризму України, Міністерства України у справах молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України у 2006 році в Україні буде проведено 25 обласних відбіркових конкурсів ювілейного, X Всеукраїнського фестивалю “Червона рута”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ