Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18 травня відкриють Великий королівський палац у Золочівському замку

Вчора, 11 березня, під час наради за участю голови Золочівської райдержадміністрації Василя Фенчака, голови районної ради Бориса Золотика, директора Львівської галереї мистецтв, академіка, Героя України Бориса Возницького визначили день відкриття Великого королівського палацу в Золочівському замку – 18 травня. Про це сьогодні, 12 березня, „Гал-info” повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.
 18 травня 2008 року відзначається Всесвітній день музеїв, тому Борис Возницький запропонував саме цього дня офіційно відкрити Великий королівський палац.
Як йшлося під час наради, до відкриття необхідно провести ряд підготовчих робіт: облаштувати джерело, яке знаходиться на прилеглій території замку, відновити фасад палацу, перекрити дах палацу, впорядкувати прилеглий до замку парк, впорядкувати доріжки через парк і навколо замку, провести роботу з впорядкування двох бастіонів та впорядкувати прилеглу територію.
Відповідно до технології виконувати роботи можна тільки за сприятливих погодних умов, що може вплинути на терміни відкриття Великого палацу. Тому на зустрічі дійшли взаємної згоди розпочати роботи і кожного тижня проводити наради щодо виконаного обсягу робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ