Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

18 тисяч – це всього лиш перший транш: хабарний скандал у Сколе

Володимир Москаль просто отримав по заслугах, - про це у коментарі Гал-інфо заявив депутат Сколівської міської ради Семен Ярослав. Так він відповів на запитання про те, як поставилась громада Сколе до повідомлення про те, що їхнього міського голову впіймали на хабарі.

«Ми з Володимиром Москалем завжди були в стосунках крайньої опозиції. Я і мої однодумці, як могли, так і намагалися протистояти тим непоправним діям, які були в діяльності міського голови. Чи то йдеться про нацьковування на депутатів міської ради молодиків у спортивній формі, чи то коли говорити про випадок, коли всі комунальні підприємства міста опинились під контролем… Єдина різниця, що цього разу його спіймали», - зазначив Семен Ярослав.

За його словами, саме таке ставлення значної частини громади Сколього до повідомлення про хабарництво. При цьому громада вкрай невдоволена тим фактом, що саме таким чином «прославляється» їхнє місто.

Міського голову Сколе на Львівщині затримали з хабарем у 18 тис. грн

Вооднораз, окрім тих, хто різко засуджує хабарництво Володимира Москаля, є ті, хто підтримує його. Семен Ярослав розповів, що ця група не така чисельна, але все таки існує. Це перш за все родинне коло та зацікавлені оособи.

Нагадаємо, що учора, 10 серпня,  прокуратура області спільно з працівниками УПЗСЕ ГУ МВС України у Львівській області затримали міського голову Сколе Володимира Москаля та юрисконсульта міськради, які в групі за попередньою змовою вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 18 тис. грн. За вказану суму коштів посадовці пообіцяли останньому сприяння у перемозі в конкурсі про передачу в оренду об’єкта комунального майна, зменшення орендної плати за користування цим приміщенням та в подальшому його викупі.

За словами Семена Ярослава, у Сколе кажуть, що загальна сума "відкату" начебто повинна була становити 100 тисяч гривень, а 18  тисяч – це всього лиш ніби був перший транш.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ