Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

2016 року «Миколаївцемент» реалізував понад 770 тис. тонн цементу

На ПАТ «Миколаївцемент» сума запланованих інвестицій в модернізацію потужностей з помелу цементу цього року має становити понад 75 млн грн ( 2,5 млн євро), що забезпечить збільшення обсягів випуску продукції та покращить її якість. Про це Гал-інфо повідомили у Львівській ОДА.

ПАТ «Миколаївцемент» на сьогодні є підприємством, що значною мірою формує бюджет Миколаївського району. Так, 2016 року було сплачено податків до бюджетів усіх рівнів майже 62 млн грн.

ПАТ «Миколаївцемент» працює у звичному робочому режимі і виробляє п’ять видів цементу. Обсяг реалізованої продукції у 2016 році становив понад 770 тис. тонн цементу. 

Видобуток вапняку в Демне-Добрянському кар’єрі ПАТ «Миколаївцемент» проводить у повній відповідності до законодавства України.

На підприємстві працює приблизно 180 осіб, що дістають конкурентну заробітну плату.

На заводі забезпечено одним із найвищих в країні та Європі рівень охорони праці. Підприємство відпрацювало понад 6,5 років без нещасних випадків.

Нагадаємо, що у травні минулого року голова профкому ПАТ «Миколаївцемент» Леся Гусак повідомила про  порушення трудових прав найманих працівників. Тоді Гал-інфо опублікувало відкритого листа, який надійшов від Лесі Гусак. Також ми звернулися до адміністрації «Миколаївцементу» з проханням прокоментувати звинувачення, однак це прохання було проігноровано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ