Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

21 травня на сесії ЛОР заслухають звіт Ганущина та Синютки

Друге пленарне засідання XIX чергової сесії Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 21 травня. Початок о 10.00. Таке рішення ухвалили сьогодні, 7 травня, члени президії облради.

Депутати  на сесії розглянуть понад 50 питань порядку денного.  Вони стосуються змін до обласного бюджету та обласних програм, кадрових призначень, представлення до нагород, низки екологічних та майнових питань. 

Як розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин,  на сесії відбудеться звіт про його діяльність за минулий 2018 рік. Окрім того, голова ОДА Олег Синютка доповість про виконання Програми соціально-економічного  та культурного розвитку Львівщини.

За його словами, серед важливих питань є й заслуховування інформації щодо виконання Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ, яка завершується 30 червня цього року. 

«Очікуємо на плідну роботу депутатського корпусу, щоб через невеликий проміжок часу провести ще одне пленарне засідання, розглянути усі питання і закрити сесію», – зауважив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ