Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

22 липня День звільнення Торецька та Рубіжного

З нагоди річниці з дня звільнення Торецька та Рубіжного командувача об’єднаних Олександр Сирський привітав жителів цих міст і всіх Українців, - інформують у прес-центрі ООС.
Привітання Командувача об’єднаних сил до Дня звільнення Торецька та Рубіжного

Шановні співвітчизники, дорогі мешканці Торецька та Рубіжного! Від імені Командування об'єднаних сил та від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем звільнення Торецька та Рубіжного від російських окупаційних військ та їх найманців!

Подвиг мешканців Торецька та Рубіжного та воїнів, які звільнили й обороняють місто, уже вписаний в історію України золотими літерами. 

Сьогодні ми сильні та згуртовані, як ніколи. Слава Україні! З вірою у нашу перемогу командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський.

Довідка:

За інформацією 24tv.uaу 2014 році у 20 числах липня у точились запеклі бої. 33 бійці та з десяток спецназівців вісім годин стримували наступ двох сотень бойовиків. Ввечері, 21 липня місто повністю відбили у терористів. Над Торецьком замайоріли українські прапори. Того ж дня терористів вибили з Рубіжного. А 22 липня Збройні сили України зайшли у Сєверодонецьк.

Спецоперацією зі звільнення Сєвєродонецька керував полковник Олександр Радієвський. Потім пішов визволяти Лисичанськ. Там боєць загинув від ворожої кулі снайпера. Через два дні, 24 липня, українські силовики вигнали проросійських найманців і з Лисичанська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ