Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

22 офіцери ЗОКу отримають свідоцтва про проходження перепідготовки в рамках проекту ОБСЄ за спеціальністю „Керівник служби безпеки підприємства”

1 червня у смт. Брюховичі в Західному регіональному центрі перепідготовки Львівського регіонального інституту державного управління (ЛРІДУ) відбулися урочистості з нагоди завершення першого проекту ОБСЄ з перепідготовки українських офіцерів. 22 колишніх військовослужбовці ЗОКу отримали свідоцтва про проходження перепідготовки за спеціальністю “Керівник служби безпеки підприємства” та посвідчення Управління державної служби охорони у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба МОУ.

Упродовж травня колишні військові пройшли теоретичну підготовку та отримали необхідні навички на практичних заняттях, які проводилися безпосередньо на об’єктах міста, що знаходяться під охороною. Заняття проводили кращі спеціалісти ЛРІДУ, інших ВНЗів, представники охоронних структур та УДСО у Львівській області. Кваліфікаційний іспит всі 22 колишніх офіцера здали на добре та відмінно.
Західний регіональний центр перепідготовки діє у Львові з 1997 року. За цей час персоналом центру було перепідготовлено понад 1700 військовослужбовців, близько 700 із них працевлаштовано. В умовах відсутності державного фінансування особливо актуальною є допомога міжнародних організацій. Зокрема, у квітні поточного року в ЗРЦП завершився 5-й проект НАТО. 20 колишніх офіцерів пройшли перепідготовку. Восени планується розпочати фінансування наступних проектів НАТО та ОБСЄ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ