Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

23 грудня в Кременчуці відбудеться «Тренування із зіркою»

23 грудня о 13.00 на льодовій арені «Айсберг» в Кременчуці відбудеться захід «Тренування із зіркою», яке традиційно проводять Українська хокейна ліга і ТМ «Parimatch».

Тренування проведуть Сергій Варламов, Тимур Гриценко, Всеволод Толстушко і Микита Гордюшин

Ведучими «Тренування із зіркою» стануть: генеральний директор УХЛ, екс-гравець НХЛ, КХЛ і збірної України Сергій Варламов, лідери ХК «Кременчук» Тимур Гриценко, Всеволод Толстушко і Микита Гордюшин.

Саме вони проведуть відкрите тренування безпосередньо на льоду «Айсберга». Участь в «Тренуванні із зіркою» зможуть взяти найбільш активні вболівальники і вихованці дитячо-юнацької хокейної школи міста - найближчим часом на сторінці ХК «Кременчук» в Facebook буде запущений спеціальний розіграш запрошень.

Для всіх гостей хокеїсти проведуть екскурсію по реконструйованій арені «Айсберг», проведуть льодовий майстер-клас, навчать катанню на ковзанах і покажуть базові хокейні вправи.

Також в рамках тренування представники ТМ «Parimatch», Української хокейної ліги і ХК «Кременчук» розкажуть про плани з розвитку хокею в місті і Україні в цілому, а також дадуть відповідь на питання журналістів і пересічних уболівальників.

Після закінчення заходу відбудеться неформальне спілкування з хокеїстами і гостями події.

Дата і час початку: 23 грудня о 13.00.

Місце проведення: м Кременчук, льодова арена «Айсберг»

Нагадаємо, що днем ​​раніше, 22 грудня, о 17:00 відбудеться матч між «Кременчук» та «Донбасом» в рамках 24-го туру чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч. Ця гра буде показана в прямому ефірі телеканалу XSPORT.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ