Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

23 травня на сайті УГКЦ відбудеться друга веб-конференція

У вівторок, 23 травня, об 11 годині на сайті УГКЦ відбудеться друга веб-конференція за участю о. Йосифа Міляна, голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, що триватиме 1,5-2 години. Про це повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.
Веб-конференція присвячена темі молодь і Церква, зважаючи на те, що 19-24 серпня 2007 року пройде наступна сесія Патріаршого Собору, присвячена справам молоді. Назва сесії - “Молодь у Церкві третього тисячоліття”, девіз - “Учителю, де перебуваєш? Ходіть та подивіться”, епіграф - “Любіть Церкву! Вона є вашою родиною й духовним храмом, живим камінням якого ви покликані бути” (Звернення Святішого Отця Івана Павла II до української молоді, Львів-Сихів, 26 червня 2001 року). У рамках підготовки до Патріаршого Собору в 2006 році відбудуться собори на тему молоді у єпархіях та екзархіях УГКЦ.
Під час проведення веб-конференції працюватиме веб-камера, за допомогою якої всі учасники зможуть ще й бачити свого співрозмовника. Ця веб-конференція має тематичне окреслення і тому до уваги будуть братися тільки ті запитання, які стосуються теми зустрічі.
Уже зараз можна ставити свої запитання для о. Йосифа Міляна. Форма для запитань опублікована за адресою: http://web.ugcc.org.ua/?ask=headline&id=2
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ