Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

23 травня тренер „Карпат” вибиратиме двох гравців з-поміж десятка новачків з України, Єгипту, Хорватії, Румунії

Десятеро новачків з України, Єгипту, Хорватії, Румунії та, можливо, ще кількох країн приїдуть на оглядини до табору львівських "Карпат" 23 травня. За словами головного тренера Юрія Дячука-Ставицького, це - гравці різних ліг своїх чемпіонатів та усіх амплуа, окрім голкіпера. Прізвища футболістів тренер „Карпат” наразі не називає. Про це повідомив інформаційний центр „Карпат”.

Нагадаємо: у період з 2003 по 2004 рік у „Карпатах” виступали двоє хорватів - Єрко Мікуліч (31 матч, 1 гол) та Ігор Йовічевіч (26 матчів, 1 гол), а також один румун - Августін Кіріце (21 матч).
Юрій Дячук-Ставицький також зазначив, що з правим півзахисником команди Олегом Веприком розірвано контракт. Тепер він став вільним агентом. (Олег Веприк дебютував у "Карпатах" 7 травня 2002 року у домашньому матчі проти „Поліграфтехніки” (0:0). За 4 роки у першій команді "Карпати" він зіграв 59 матчів та забив 7 голів.)
Наразі не продовжив контракт з „Карпатами” центральний захисник Андрій Распопов. Усі інші карпатівці у команді залишаються.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ