Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

24 серпня українці по всьому світу утворять живі ланцюги єдності

The Free World Gathering: 24 серпня українці по всьому світу утворять живі ланцюги єдності. Про це повідомили в міністерстві культури України.

24 серпня, в День Незалежності України, українці зі всього світу та люди, які підтримують Україну, виходитимуть на центральні вулиці міст за межами України і братимуться за руки, щоб утворити живі ланцюги єдності.

Головна мета проєкту «Ланцюг Єдності» – привернути увагу світу до України ще раз, згуртувати міжнародну спільноту навколо нашої країни і під час акції подякувати державам, у яких зараз перебувають українці, за допомогу. В межах заходу готуються стандартизовані плакати учасникам з подякою.

Щоб взяти участь у акції, необхідно перейти за сайт ініціативи https://freeworldgathering.com, знайти на мапі своє місто та відмітити на центральній вулиці точне місце, де ви плануєте стояти. Побачивши цю позначку, інші учасники зможуть стати пліч-о-пліч. Так само можна знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ