Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25 тисяч капсул „Трамадолу”, вилучених правоохоронцями у жителя Вінницької області, зловмисники планували реалізувати в мережі аптек Львівщини

На Львівщині затримано жителя Вінницької області, в автомобілі котрого знайшли 25 тисяч капсул „Трамадолу”, вартість якого на „чорному” ринку може становити більш як 100 тисяч гривень, - повідомили в Центрі громадських зв’язків УМСВУ у Львівській області.
Працівники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами Львівщини отримали оперативну інформацію, що на автодорозі сполученням „Городок-Комарно”, має рухатись автомобіль, який перевозить сильнодіючі отруйні речовини. Так разом з працівниками дорожньо-патрульної служби був зупинений автомобіль "ГАЗ-3302" білого кольору, так звана „Газель”, під керуванням сорока семи річного жителя Вінницької області, який працював по договору в одному з приватних підприємств у м. Шаргород Вінницької області. В „Газелі” правоохоронці знайшли 25 тисяч капсул сильнодіючої отруйної речовини „Трамадол”. Цей небезпечний вантаж перевозився без будь-яких документів. На „чорному” ринку „Трамадол” можна з легкістю реалізувати за 100 000 гривень. Реалізовувати даний препарат зловмисники хотіли через мережу аптек Львівщини. „Трамадол” та „Трамалгин” дуже сильні знеболюючі препарати, котрі використовуються для онкологічно хворих та травмованих, але як розслаблюючий ефект цих препаратів широко використовується наркоманами.
„Трамадол” у 2004 році указом Міністра охорони здоров'я був виведений із списку отруйних речовин. Наслідком цього указу стало скасування кримінальної відповідальності за його незаконну торгівлю. З тих пір українська наркомафія на 80% легалізувала свій бізнес, перейшовши на популярний серед молоді наркотик – трамадол.
На даний момент встановлюються усі причетні до даного злочину, проводяться відповідні експертизи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ