Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

28 червня „Білайн” розмалює львів’ян

28 червня в День Конституції та День Молоді біля оперного театру у Львові „Білайн” проведе акцію бодіарту „Будь яскравішим”. Відтак під час акції кожен охочий зможе замовити професійний бодіарт із символікою від „Білайн”. Абсолютно безкоштовно перехожих розмальовуватиме професійний бодіартник. На один малюнок в середньому витрачається 15 хвилин. Акція триватиме з 12.00 до 16.00. Про це „Гал-info” повідомили в прес-центрі компанії.

11 квітня 2006 року ЗАТ «Українські радіосистеми» оголосили про запущення бренда мобільного зв‘язку Beeline в Україні.
Торгова марка Beeline (Білайн), під якою здійснює свої операції група компаній «ВимпелКом» очолила рейтинг найсильніших і дорогих брендів Росії, складений міжнародною консалтинговою компанією Interbrand Zintzmeyer & Lux AG спільно з журналом Business Week-Росія. Протягом п‘яти років Interbrand Group спільно з американським виданням Business Week складає рейтинги найпопулярніших світових марок. Методика дослідження є сертифікованою всіма ведучими аудиторськими компаніями. «Білан» оцінили більше, ніж в 5 мільярдів доларів США.
ЗАТ «Українські радіосистеми» - національний оператор мобільного зв‘язку стандарту GSM-900/1800, мережа котрого охоплює більше 650 міст та інших населених пунктів України, в тому числі всі обласні центри, районні промислові центри, ряд ключових автотрас. «Українські радіосистеми» є 100 відсотковою дочірньою компанією ВАТ «ВимпелКом».
В групу компаній „ВимпелКом” входять оператори стільникового зв‘язку, що надають послуги в Росії, Казахстані і нещодавно набуті оператори стільникового зв‘язку в Україні, Таджикистані і Узбекистані.
Ліцензії групи компаній „ВимпелКом” на надання послуг стільникового зв‘язку охоплює територію, на якій проживає близько 232 мільйонів чоловік. Географічне покриття мережі включає 78 регіонів Росії (136.5 мільйонів чоловік, що представляють 94 відсотки населення Російської Федерації), а також всю територію Казахстану, України, Таджикистану та Узбекистану. ВАТ „ВимпелКом” стало першою російською компанією, що була включена до лістингу Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на цій біржі під символом VIP.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ