Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

31 березня на Львівщині відбудеться загальнообласна толока

Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області повідомляє, що з метою формування у громадян таких якостей, як почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування і оздоровлення довкілля 31 березня 2012 року на Львівщині проводитиметься загальнообласна толока. Про це повідомила прес-служба управління.

Під час толоки заплановано проведення низки заходів, спрямованих на створення нових зелених насаджень, очищення русел річок, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, місць для вигулу домашніх тварин (собак), вулиць, доріг, тротуарів та велосипедних доріжок, зупинок міського транспорту, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів.

Працівники Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області спільно з представниками екологічних громадських організацій в цей день прибиратимуть узбіччя дороги Львів-Брюховичі.

Держуправління звертається до мешканців, керівників установ, підприємств та організацій Львівщини з проханням долучитися до весняної толоки.

Давайте разом подбаємо про середовище в якому живемо. Зробімо все, щоб краєвиди Львівщини тішили око і веселили душу.

Принагідно нагадаємо, що традиційно кожного року третьої суботи квітня у Львівській області відзначається День довкілля. Цього року День довкілля ми відзначатимемо 21 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ